سازه های چادری پروژه ویلا در مشاء

مکان

دماوند، مشاء

برند پارچه

Mehler آلمان

نوع پارچه

Pvc-Pvdf-PesFabric

سازه های چادری مدل(پردیس)  به دلیل نبود ستون میانی ،فضای وسیع و دلنشین در اختیار کاربر قرار می دهد.طراحی ساده این سازه های پارچه ای  موجب می گردد تا با هر فضایی انطباق داشته و پاسخگوی هر نوع سلیقه ای باشد.اصولا اولین انتخاب برای ایجاد سایه ای دلنشین جهت استراحت در فضای باز و مکان های تفریحی آلاچیق می باشد. بیشترین کاربرد این نوع از سازه های چادری در منازل مسکونی و پارک ها میباشد که به دو گروه آلاچیق های چتری و معمولی قابل تقسیم هستند.

مزایای سازه های چادری

  1. دوام وطول عمربالا در شرایط جوی مختلف، برای متریال های مرغوب پارچه تا ۳۵ سال
  2. در هنگام آتش‌سوزی، باعث کاهش گسترش آتش‌سوزی می‌شود
  3. می‌توان آن را متناسب با شرایط جوی هراقلیم طراحی کرد
  4. سرعت اجرا بالا
  5. وزن متوسط
  6. دارای سطحی براق وصیقلی مناسب برای انعکاس اشعه‌های آفتاب وسایه اندازی

برخی کاربرد های سازه های چادری

سازه های چادری امروزی با هنر معماری پیشرفته می توانند شکلهای سه بعدی فضایی را به وجود آورند که مواد متداول مورد استفاده در سازه ها این هدف را برآورده نمی کنند. غشاهای مورد استفاده در سازه های پارچه ای قابلیت عبور نور بالایی دارند. استفاده از نور طبیعی روز جهت روشنایی ساختمان ها منجر به کاهش چشم گیر برق مصرفی می گردد همچنین غشاها را می توان به گونه ای طراحی کرد که درصد نور معینی را از خود عبور دهند. از دیگر مزایای غشاهای معماری آن است که نور مستقیم خورشید در برخورد با پوسته ها شکسته می شود، در نتیجه نور محیط داخل، پراکنده و چشم نواز است.

تعریف سازه های چادری

غشا ورقه‌ای نازک ازماده است که تنها دربرابر کشش مقاومت دارد و دربرابر فشاروخمش هیچ مقاومتی ندارد، پارچه را می‌توان بهترین نمونه ازغشاهاوسازه چادری نام برد. سازه های چادری از دو جزء تشکیل شده است؛پارچه:پوسته کششی نازکی است که نیروی کششی را انتقال می‌دهد.عناصر فشاری:قوس‌ها و ستون‌ها که نیروی فشاری را انتقال می‌دهند. لبهٔ چادر همواره تمایل به لرزیدن درمقابل نیروهای باد وسایرنیروهارا دارد، به همین علت معمولاً لبه چادررابه صورت مقعر می‌سازند که همواره درکشش باقی بماند واز پارگی آن جلوگیری شود